(Echt)parenbegeleiding Afdrukken E-mail

(Echt)parenbegeleiding
Samen in therapie gaan geeft veel mogelijkheden om je relatie te onderzoeken. Soms is er in de loop van een aantal jaren een flinke warboel ontstaan en ben je vooral op elkaar aan het reageren. In het contact met de ander wordt je een spiegel voorgehouden waarin je veel van jezelf kunt ontdekken. Vaak zijn er verschillende patronen in de omgang te herkennen en is hierin ook een duidelijke rolverdeling te onderscheiden. In deze begeleiding neem je de tijd om weer naar elkaar te gaan luisteren, de communicatie weer helder te maken. Oude manieren die niet meer functioneren te gaan loslaten. Weer ruimte te gaan maken voor jezelf en voor de ander. In onderling overleg en afhankelijk van de behoefte wordt deze begeleiding soms voor een periode afgewisseld met individuele afspraken. Dit geeft gelegenheid meer diepgaand je eigen achtergrond te onderzoeken, emoties te verwerken en helderheid te krijgen hoe één en ander zich ontwikkeld heeft.

Heb je belangstelling dan kun je telefonisch (0255-577414) of met het aanmeldingsformulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is kosteloos. Samen verkennen we wat de mogelijkheden zijn en of het zinvol is met elkaar in zee te gaan. Soms is dit tijdens het gesprek al duidelijk, een andere keer is hier meer tijd voor nodig. In dit gesprek bespreken we ook de frequentie van de gesprekken.

Locatie:
Praktijk Lotus
Van Maerlantlaan 8, 1985 HL Driehuis (Velsen).

 

Op vrijdag in Amsterdam.

Tarieven (excl. 19% BTW) vanaf 1 januari 2008:

(Echt)parenbegeleiding, gesprek van 90 minuten. De kosten zijn A. € 75 of B. € 90, afhankelijk van het bruto-gezinsinkomen.
Tarief A: bij een bruto-gezinsinkomen lager dan €25.000 per jaar.
Tarief B: bij een bruto-gezinsinkomen hoger dan €25.000 per jaar.
Voor minima en studenten is in overleg een aparte regeling mogelijk. Voor mensen met een chronische ziekte of handicap zijn er soms mogelijkheden via een PGB ondersteunende en activerende begeleiding. Denk je hiervoor in aanmerking te komen dan kan ik daar meer informatie over geven.

Annulering:
Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur van te voren worden afgezegd. Daarna worden de kosten van de afspraak volledig in rekening gebracht.

 

 

  

 
Praktijk Lotus 2008